produse personalizate woocommerce

Idei de plugin-uri pentru produsele Woocommerce personalizate

In acest articol va vom oferi cateva sugestii de plugin-uri care pot fi utile pentru a crea alte tipuri de produse decat cele implicite ale Woocommerce-ului. Un magazin online nu inseamna doar un site care vinde produse fizice sau online ce pot fi livrate sau descarcate in urma adaugari acestora in cosul de cumparaturi. Un magazin online trebuie sa poata fi folosit si de firme care dezvolta un website, spre exemplu pentru o sala de fitness care vinde abonamente lunare sau anuale, un hotel care face rezervari in functie de disponibilitatile unui calendar online sau un birou de executari silite care publica periodic licitatii.

Plugin-uri pentru adaugare produse personalizate

1.Abonamente – utilizarea plugin-ului Woocommerce subscriptions va poate garanta posibilitatea de a vinde produse sub forma de abonament pe o anumita perdioada, cu plata automata lunara.

2. Produse care pot fi rezervate – Woocommerce Booking este un plugin creat special pentru site-uri de Booking, prin intermediu caruia se pot rezerva cazari pentru mediul hotelier.

3.Produse Membership – acest plugin va permite sa vindeti produse sub forma de abonamente doar anumitor persoane sau institutii care au accesul permis pentru utilizarea platformei.

4. Bundled products – Ideal pentru a crea numeroase oferte de genul ”1+1 gratis”, ”cumperi 3 si platesti 2”, etc.

5. Auctions – plugin pentru a crea licitatii online, cu data de incepere si data de inchidere,

Distribuie: