Top 3 carti pentru biblioteca unui copywriter

Top 3 carti pentru biblioteca unui copywriter

Biblioteca unui copywriter?

Da, ai auzit bine. Daca iti doresti sa fii un copywriter de succes, o persoana care sa evolueze profesional, care sa atraga constant clienti. Atunci trebuie sa citesti, sa te informezi si mereu sa aduci valoare pentru tot ceea ce faci.

Cartile sunt o modalitate placuta prin care poti obtine informatii valoroase de pus in practica. Dar pe langa acest apect, ele iti dezvolta aria creativa.

1.Copywriting Strategies: A No-Nonsense Guide to Writing Persuasive Copy for Your Business

”Mesajele sunt cel mai important factor in succesul oricarei afaceri”. Pornnind de la ideea aceasta, ceea ce transmitem este cheia catre succesul cariei noastre ca si copywriter. Mesajul pe care noi vrem sa il transmitem clientilor nostri, ne-a asigurat 50% din incheiera unei colaborari de succes. Cealalta parte de 50% face parte din portofoliu.

Cartea aceasta, detine informatii de calitate care vin ca o manusa, mai ales daca esti la inceput de drum. Iti prezintă strategii despre cum sa iti descoperi grupul tinta de clienti. Dar si cum sa reusesti sa inchei un contract cu ei.

2.Copywriting: Everything You Need To Know About Copywriting From Beginner To Expert, Paperback – Linc Bartlett

Cand esti la inceput de drum,  inca nu detii arta de a jongla cuvintele pentru vanzare atat de bine. Insa lucrurile acestea se invata, mai ales daca alegi surse care sunt folosite si de alti oameni. O sursa care este cautata si folosita, reprezinta o sursa care aduce informatii valoroase si de ajutor. Aceasta carte te ajuta sa descoperi care sunt toti pasii de la un copywriter incepator pana la un copywriter expert, cum sa pui in practica tactici de vanzare. Copywriteri de succes sunt cei care studiaza arta, si care o pun in practica.

3.Content and Copywriting Secrets: Learn SEO Content Writing and How to Create a Compelling Promotional Content to Win More Clients – Goldink Books

Sarcina unui copywrieter nu este doar sa scrie, ci are mult mai multe atributii. Asa cum am spus mereu, copywriter-ul este un diamant care trebuie slefuit. Trebuie sa cunoasca partea de SEO si sa o aplice, trebuie sa cunoasca cuvinte si tactici de vanzare, iar toate astea nu se invata decat citind.

Cartea aceasta discuta elemente de baza ale SEO Copywriting, unde inveti despre SEO pe pagina si off-page, crawlerele site-urile si cum functioneaza clasamentele. Apoi dezvaluie mai multe mituri vechi despre Copywriting,  care te-ar fi costat o avere daca nu ar fi fost evitate.De-a lungul fiecarui capitol, obtii informatii esentiale, sfaturi si trucuri, care te ajuta sa iti stimulezi afacerea.

Sper ca aceste 3 carti se te ajute in cariera ta, spor la citit!

Distribuie: