remediere eroare Wordpress

Ce trebuie sa faci atunci cand optiunile de adaugare si actualizare plugin-uri nu mai apar in panoul WordPress

In cazul in care va gasiti in situatia in care nu mai puteti adauga sau actualiza module direct din panoul WordPress puteti rezolva prin incercarea uneia din urmatoarele metode:

  1. Verificati daca exista un conflict al temei cu alte fisiere externe. Prin urmare incercati sa activati alta tema temporar, dupa care dati un “refresh paginii”. Daca acest lucru nu rezolva problema, inseamna ca sursa lipsei acestor optiuni nu sunt cauzate de tema si puteti trece la urmatoarea metoda.
  2. Verificati daca exista un conflict intre anumite plugin-uri. Dezactivati pe rand cate un plugin, si dati “refresh” dupa fiecare modul dezactivat, pana cand optiunile de “adauga modul” apar in meniul lateral. Daca at facut acest lucru cu toate plugin-urile iar problema nu este remediata, puteti activa modulele la loc si treceti la urmatoarea metoda.
  3. Editarea fisierului wp-config.php. Accesati fierul wp-config.php din folderul public-html prin intermediul panoului Cpanel sau prin FTP si il deschideti pentru editare. In partea de jos a fisierului veti gasi urmatoarele doua linii de cod.
define('DISALLOW_FILE_MODS',true);
define('DISALLOW_FILE_EDIT',true);

Va trebui sa inlocuiti pe ambele randuri cuvantul “true” cu “false”. Aceste functii sunt create pentru a nu permite utilizatorilor sa editeze din panoul WordPress fisierele atunci cand au setata valoarea “true”.

Distribuie: