culori Wordpress

Cum sa adaugi culori personalizate panoului WordPress

Odata ce esti logat la panoul WordPress, vei putea personaliza aspectul acestuia, selectand Utilizatori>Profil din meniul lateral. Pe langa datele personale si de contact, vei avea aici o rubrica de selectare a culorilor pentru panou, care va arata asa:

Insa, daca aceste culori nu sunt pe placul tau, le poti personaliza si edita foarte usor. Pentru a face acest lucru, va trebui sa mergi pe site-ul https://wpadmincolors.com/generate. Aici vei gasi o pagina care genereaza culori pentru fiecare element al panoului de control, afisand in timp real modificarile facute.

Pe aceasta pagina va trebui sa alegi un nume pentru noua schema de culori, sa editiezi culorile pentru fiecare element si sa apesi pe “Generate color scheme”. Dupa ce faceti aceste lucruri, veti fi redirectionati catre urmatoarea pagina:

Pentru a activa culorile alese in panoul WordPress, va trebui sa intrati in folderul temei si sa copiati primul fragment de cod in fisierul style.css, iar al doilea in fisierul functions.php. In continuare salvati fisierele cu noile modificari si dati un refresh la pagina in care este deschis panoul WordPress. Acum veti vedea ca a fost adaugata schema de culori creata de dvs. in pagina de profil a user-ului utilizat. Va trebui sa o selectati si sa apasati butonul “Actualizeaza profil” din partea de jos a paginii pentru activare.

Distribuie: