certificatul ssl wordpress

Ce este si cum poate sa ajute un certificat SSL

Aproape fiecare afacere de pe piata are un site web unde clientii lor pot intra. Consumatorii pot cumpara articole, pot cerceta produse si pot afla mai multe explorand această opțiune. Cu toate acestea, putina securitate poate pune clientul in pericol cand vine vorba de tentative de hack, programe malware sau virusi.

Ce este SSL?

In calitate de proprietar al unei afaceri, protejarea site-ului dvs. este o sarcina importanta. Un certificat SSL (Secure Sockets Layer) este o metoda de a va securiza pagina prin criptarea informatiilor care se afla acolo. Daca aceste elemente nu sunt protejate, devine foarte usor ca datele sa fie furate de catre persoane rau intentionate. SSL garanteaza ca orice date introduse pe platforma vor fi pazite cu atentie si codificate inainte de a fi trimise. 

Cum iti dai seama ca un site este securizat prin SSL

Site-urile web care sunt mai putin protejate vor începe cu HTTP, in timp ce cele care sunt ideale pentru a fi citite incep cu HTTPS. De asemenea, este posibil sa vedeti un lacat in bara browserului care indica faptul ca este o pagina sigura. Urmarirea acestor semne reprezinta  prudenta pentru toti consumatorii. Ca un bonus suplimentar, este probabil ca site-ul dvs. sa obtina o crestere a evaluarilor SEO daca alegeti sa obtineti un certificat SSL, ceea ce inseamna ca mai multi oameni va vor vedea site-ul decat inainte. 

Distribuie: