category slider woocommerce

Cum sa introduci carusele cu categorii de produse gratuit, folosind shortcode-uri

In acest articol, va vom prezenta cum sa introduceti gratuit slide-uri cu produsele existente in magazinul dvs. online filtrate dupa categorii. Pentru inceput, va trebui sa instalati plugin-ul “Woo Category Slider” din pagina de cautare module noi. Acesta va arata asa:

Odata instalat si activat modulul, veti observa aparitia acestuia in meniul lateral:

Pentru a incepe sa creati un slider nou, selectati din meniul Woo Cat Slider optiunea “Add New”, pentru a deschide pagina pentru configurare.

In partea de sus a acestei pagini puteti adauga o denumire specifica slider-ului, pentru a-l diferentia de urmatoarele pe care le veti crea. Imediat sub campul de adaugare titlu, este generat automat un cod de shortcode pentru afisarea rezultatului in pagini. In sectiunea urmatoare intalnim 5 taburi. Primul tab, denumit “General settings” va permite sa optati pentru formatul de afisare al categoriilor (versiunea gratuita a plugin-ului permite doar slider), selectarea categoriilor pentru afisat si personalizarea structurii (nr. coloane, ordinea produselor, etc).

In tabul “Display options” putem configura: culoarea titlului produselor, spatierea sau pozitionarea continutului produselor.

In al treilea tab, intitulat “thumbnails settings” puteti personaliza imaginile de produs din slider.

Urmatorul tab va ofera posibilitatea de a personaliza setarile loop (redare automata, viteza redare slider, navigatie slider, etc.). Daca optati pentru varianta premium (platita), pretul plugin-ului este in jur de 39$ si aduce in plus urmatoarele setari:

  • setari fonturi
  • deblocare template-uri noi pentru blocuri woocommerce
  • deblocare template-uri noi pentru produsele din blocuri si
  • inserare buton de adaugare in cos pentru fiecare produs din bloc

Distribuie: