newsletter

Cum sa adaugi un newsletter pentru abonarea utilizatorilor site-ului

Pentru a te asigura ca ai un trafic permanent pe site-ul tau este nevoie sa oferi vizitatorilor interesati de articolele tale o modalitate prin intermediul careia sa ii instiintezi ori de cate ori publici ceva nou. Cu pluginul “WordPress Newsletter” de la Noptin poti realiza asta in doar cativa pasi simpli.

Pasul 1

Cauta “newsletter” in pagina de adaugare module noi. In cautari, acesta va arata asa:

Dupa instalare, modulul va aparea in meniu astfel:

Pasul 2

Creaza un template pentru formularul de abonare, selectand “subscriptions Forms” din meniu. In pagina deschisa apasati butonul de “Adauga” pentru a deschide urmatorul meniu:

Din aceste subfile va trebui sa configurati campurile formularului si textul email-urilor trimise utilizatorilor dupa abonare. Dupa ce ati configurat formularul, selectati optiunea “Adauga” din pagina “Email Campaigns” a meniului lateral, care va arata asa:

Alegeti prima optiune pentru a deschide un editor de template-uri pentru email-urile ce urmeaza a fi trimise. Dupa editarea acestora, apasati salvati.

Pasul 3.

Selectati pagina “Settings” din meniul modulului pentru a configura cand sa fie trimise emailurile, coloanele care doriti sa fie afisate in backend-ul paginii in care sunt listati toti abonatii si mesajele de multumire pentru abonare, respectiv dezabonare.

Apasati “salveaza modificarile” si gata, plugin-ul este functional.

Distribuie: